Bron: Krystle Woods De Relief Reset Methode is een vorm van zelfhypnose die iedereen kan leren! De Relief Reset Methode is een zeer toegankelijke methode die ik bijna in al mijn trajecten wel toepas. Door zijn eenvoud is hij gemakkelijk aan te leren en je kan het voor bijna alles inzetten. Hierdoor kun je als […]

September 2, 2024

Met zelfhypnose van je klachten af!

Laura Feller

Angst: Zo Voelt Dat  Ken je dat gevoel in je buik als je iets engs meemaakt? Die knoop in je maag die je verstikt, je hart sneller doet slaan en je adem benauwt? Dat is angst. Er zijn verschillende soorten angst, zoals bang zijn om auto te rijden, vliegen of zelfs spinnen. Deze angsten kunnen […]

February 18, 2024

Angst: De Knoop in Je Maag 

Angst

Laura Feller

ervaringen

"Laura is een geweldig goede en betrouwbare hypnotherapeut/coach. Elke sessie die ik bij haar heb ondergaan leverde me iets positiefs op. Veel onzekerheden waar ik bewust en onbewust last van had zijn verdwenen. Hypnotherapie is een heel laagdrempelige manier om problemen oplossen. Het voelt heel vertrouwd om ingewikkelde situaties met Laura te delen."

.

.

.

Els Linde

"Na de sessies heb ik mij meerdere keren verbaasd over dat ik de oorzaak van mijn probleem ontdekte en dat de gevoelens die daarmee samen gingen weg waren. Het is enorm fijn om te constateren dat je het probleem hebt aangepakt en opgelost; je bent er doorheen gegaan.

Laura straalt rust en vertrouwen uit, daardoor voelde ik mij op mijn gemak en viel de spanning snel van mij af. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en is begaan met haar cliënten. Ik ben erg blij met Laura haar hulp."

.

.

.

Regina Spierenburg

"Hypnotherapie door Laura is een helende ervaring. Laura legt goed uit wat de bedoeling is en weet snel de kern van het probleem te pakken. Ze gaat doelgericht aan de slag met jou en het probleem. Ze weet je vertrouwen te geven en laat je zelf aan het werk, waar je dat nodig hebt. Ze viert enthousiast je successen mee!

Laura is deskundig, professioneel, betrouwbaar en met haar open en opgewekte persoonlijkheid erg prettig in het contact."

.

.

.

Linda Lansink