Hypnotherapie is een heel persoonlijk proces. Het is voor mij als therapeut daarom belangrijk dat jij je veilig voelt en jezelf kunt zijn. Voordat je langskomt hebben we eerst telefonisch of online contact om kennis te maken. Op basis van jouw behoeften en wensen, kijk ik wat het beste bij je past. Deze intake duurt circa 30 minuten en is gratis. 

De eerste afspraak staat in het teken van een goed gesprek waarbij ik vooral veel vragen stel. Dit doe ik om zeker te weten dat ik je probleem of doel begrijp, zonder aannames te doen. Welke emotie overheerst? Spelen gebeurtenissen uit het verleden nog een rol? Heb je beperkende overtuigingen over jezelf? Ik gebruik onder andere NLP-technieken om tot de kern te komen. 

Hebben we je probleem of doel helder in zicht? Dan gaan we kijken wat jou in de weg zit om dit probleem aan te pakken of hoe jij dit doel kunt bereiken. Tijdens de hypnose begeleid ik je naar een staat van diepe ontspanning, waarbij je in contact komt met je onbewuste en veranderingen kunt maken. Na iedere sessie is er ruimte om na te praten over wat je hebt ervaren tijdens de hypnose, zodat je altijd met een fijn gevoel de deur uit loopt. Mijn werkwijze

.

.

.

Maak een afspraak

.

.

.

Maak een afspraak

Gedragsverandering 

Je wilt iets niet meer, anders of juist wel doen maar het lukt je niet. We kijken wat jou tegenhoudt en zorgen dat je de knop om kunt zetten. Helpt bij dwangstoornissen, verslavingen en meer. 

Veel mensen hebben bepaalde angsten of fobieën. Dat hoeft geen probleem te zijn maar als dat het wel is veranderen we dit. Helpt bij allerlei angsten als vliegangst, angst voor spinnen, hoogtevrees en meer. 


Angsten en fobieën 

Behandelingen

Emotionele problemen 

Je ervaart bepaalde emoties in bepaalde situaties of bij bepaalde personen en daar wil je van af.  We vinden de oorzaak hiervan en veranderen hoe je je daarbij voelt. Helpt bij woede-uitbarstingen, irritaties, stress, verdriet en meer. 

Je hebt het idee dat je niets kan of niet goed genoeg bent. We vinden waar deze overtuiging vandaan komt en veranderen dit. Helpt bij geen zelfvertrouwen, negatieve overtuigingen en meer. 


Negatief zelfbeeld 

Heb je last van een allergie of heeft deze zich ineens ontwikkeld? Vaak zijn allergieën eenvoudig op te lossen middels je onbewuste. Hypnotherapie helpt onder andere bij hooikoorts, honden- en kattenallergie, stofallergie en voedselallergie. 


Allergieën  

.

.

.

Maak een afspraak

Vaak zijn drie sessies voldoende om positieve en blijvende resultaten te behalen, daarom werk ik meestal met 3 sessies. In de eerste fase identificeren we de kern van het probleem. In de tweede fase lossen we het probleem op door het er bij de wortel uit te trekken. In de derde fase verankeren we de oplossing zodat je vol positieve energie de deur uit stapt.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost €150 per keer of €400,- bij betaling in één keer (inclusief BTW). De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Bennekom of online via Zoom, afhankelijk van jouw voorkeur.


 

Jouw investering in een zorgeloos leven

Tarieven

ervaringen

"Laura is een geweldig goede en betrouwbare hypnotherapeut/coach. Elke sessie die ik bij haar heb ondergaan leverde me iets positiefs op. Veel onzekerheden waar ik bewust en onbewust last van had zijn verdwenen. Hypnotherapie is een heel laagdrempelige manier om problemen oplossen. Het voelt heel vertrouwd om ingewikkelde situaties met Laura te delen."

.

.

.

Els Linde

"Na de sessies heb ik mij meerdere keren verbaasd over dat ik de oorzaak van mijn probleem ontdekte en dat de gevoelens die daarmee samen gingen weg waren. Het is enorm fijn om te constateren dat je het probleem hebt aangepakt en opgelost; je bent er doorheen gegaan.

Laura straalt rust en vertrouwen uit, daardoor voelde ik mij op mijn gemak en viel de spanning snel van mij af. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en is begaan met haar cliënten. Ik ben erg blij met Laura haar hulp."

.

.

.

Regina Spierenburg

"Hypnotherapie door Laura is een helende ervaring. Laura legt goed uit wat de bedoeling is en weet snel de kern van het probleem te pakken. Ze gaat doelgericht aan de slag met jou en het probleem. Ze weet je vertrouwen te geven en laat je zelf aan het werk, waar je dat nodig hebt. Ze viert enthousiast je successen mee!

Laura is deskundig, professioneel, betrouwbaar en met haar open en opgewekte persoonlijkheid erg prettig in het contact."

.

.

.

Linda Lansink