Leuk dat je bij mij terecht bent gekomen! Samen met Hans en onze vier kinderen woon ik in het bosrijke Bennekom. Na mijn studie Communicatie ben ik gestart in het bedrijfsleven, waar ik diverse commerciële rollen heb vervuld bij Douwe Egberts en Unilever. Na twaalf jaar merkte ik dat mijn interesse in mensen en wat hen drijft in het leven steeds meer begon te groeien. Ik besloot mijn passie voor mensen in te zetten en maakte een overstap naar Misteli Search. Als consultant help ik mensen met het vinden van hun ideale baan door werving en selectie, maar ook door sessies als loopbaancoach. Naast mijn eigen praktijk doe ik dit nog steeds met veel plezier en help ik al meer dan 17 jaar mensen in hun carrière. 

Per toeval ben ik in aanraking gekomen met hypnotherapie. Een magische ontdekkingsreis, waar ik je hieronder graag meer over vertel. 


Welkom, ik ben Laura Feller

OVER MIJ

.

.

.

Maak een afspraak

.

.

.

Maak een afspraak

Per toeval kwam ik in aanraking met hypnose en was gefascineerd door de goede en vooral snelle resultaten die dat gaf. Het leek wel magie! Ik wilde er meer van weten en voor ik het wist volgde ik mijn eerste opleiding in Hypnotherapie. Het leuke was dat ik hiervoor moest “oefenen” op andere mensen. Ik begon mijn geleerde technieken op mensen om mij heen toe te passen en boekte vrijwel direct fantastische resultaten. Waaronder mijn dochter Lieke, toen 13 jaar. Hoe gaaf dat zij al na 2 sessies af was van haar faalangst en angst voor onweer! Mijn passie om het leven leuker en makkelijker te maken en anderen hierbij te helpen kwamen samen en ik besefte dat ik hier meer mee wilde doen.  

Als ik niet bezig ben met het helpen van anderen, ben ik bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Zingen in de coverband Groove United, het theater, de film, de natuur, sporten, lekker eten en dit allemaal in goed gezelschap. Wil je ook vrij en gelukkig door het leven gaan? Dan help ik je met liefde. Als je mijn contactformulier invult, kan je ook meteen een gratis zelfhypnose aanvragen. Een fijne manier om alvast kennis te maken met hypnotherapie.Hypnotherapie

.

.

.

Naar het contactformulier

.

.

.

Naar het contactformulier

ervaringen

"Laura is een geweldig goede en betrouwbare hypnotherapeut/coach. Elke sessie die ik bij haar heb ondergaan leverde me iets positiefs op. Veel onzekerheden waar ik bewust en onbewust last van had zijn verdwenen. Hypnotherapie is een heel laagdrempelige manier om problemen oplossen. Het voelt heel vertrouwd om ingewikkelde situaties met Laura te delen."

.

.

.

Els Linde

"Na de sessies heb ik mij meerdere keren verbaasd over dat ik de oorzaak van mijn probleem ontdekte en dat de gevoelens die daarmee samen gingen weg waren. Het is enorm fijn om te constateren dat je het probleem hebt aangepakt en opgelost; je bent er doorheen gegaan.

Laura straalt rust en vertrouwen uit, daardoor voelde ik mij op mijn gemak en viel de spanning snel van mij af. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en is begaan met haar cliënten. Ik ben erg blij met Laura haar hulp."

.

.

.

Regina Spierenburg

"Hypnotherapie door Laura is een helende ervaring. Laura legt goed uit wat de bedoeling is en weet snel de kern van het probleem te pakken. Ze gaat doelgericht aan de slag met jou en het probleem. Ze weet je vertrouwen te geven en laat je zelf aan het werk, waar je dat nodig hebt. Ze viert enthousiast je successen mee!

Laura is deskundig, professioneel, betrouwbaar en met haar open en opgewekte persoonlijkheid erg prettig in het contact."

.

.

.

Linda Lansink